Po porodních bolestech a nějakém divném důvodu(idiot sem zaškrtnul repartition v odinu), takže nešlo do SGS nic nafleshovat, pouze origo firmwary přes odin.

Vyřešil sem to nalezením souboru 512 pit , který se vložil při flashování do políčka pit a zaplo se repartition a flashnul sem origo romku a pak ještě jednou bez zaškrtlého repartition. Normálně se to nedělá, ale z nějakého důvodu se mi špatně přepsala interní paměť při nafleshování jelly beanu a vždy to hlásilo, že nemám IMEI.

Takže pokud budete fleshovat tuto romku. Musíte mít Gingerbread Bootloader.

Flashneme přes odin romku a necháme nabootovat, pak restartujeme telefon do recovery a necháme znovu bootnout, zapneme ladění USB a povolit neznámé zdroje, pak zajedeme znovu do download modu a flashneme cf- root a necháme nabootovat, v menu se nám objevilo CWM , nakopírujte romku a addon na interní úložiště a v CWM dejte reboot do recovery, provedeme wipe, a pak zvolíte helly rom a dáte volbu instalovat kernel i manager pro i9000. Až něco proběhne, zajeďte znovu do recovery a dejte znovu instalovat romku a po proběhnutí, dejte instalovat addon.

A to je vše máte funkční Jelly bean.